Kom til debatmøde i JA om fremtidens landbrug

Hvad vil vi med dansk landbrug? Det spørgsmål rejser miljøorganisationen Det Økologiske Råd, når de den 10. februar tager fremtidens landbrug op til debat. Det sker sammen med Økonominetværket og Økologisk Forum, netværk i JA – med udgangspunkt i projektet Fremtidens Landbrug.

Leif Bach Jørgensen, landbrugsfaglig medarbejder hos Det Økologiske Råd, holder det første oplæg.

”Vi har i dag mere end nogensinde brug for en ny debat om fremtidens landbrug – om fødevareproduktion, natur og landskab, miljø og klima, offentlige goder, jobs og økonomisk bæredygtige bedrifter. Et bæredygtigt landbrug kommer ikke af sig selv. Vi har brug for at skabe nye pejlemærker og mål, inden vi mister chancen for at styre udviklingen efter danskernes ønsker og behov,” siger Leif Bach Jørgensen.

På mødet vil Kirsten Lund Jensen, afdelingsleder for Team Veterinær & Økologi hos Landbrug & Fødevarer, og Maria Reumert Gjerding, landbrugsordfører hos Enhedslisten, kommentere på projektet Fremtidens Landbrug og fremlægge egne visioner for fremtidens landbrug.

Debatmødet finder sted onsdag den 10. februar 2016 fra klokken 17.00 til ca. 18.30 på KU SCIENCE/Frederiksberg Campus i auditoriet A2-70.03.

Læs mere

Læs Leif Bach Jørgensens præsentation fra debatmødet her