Spil om fremtidens landbrug

DK_billede finalI forbindelse med projektet Fremtidens Landbrug blev der udviklet et spil til undervisningsbrug i gymnasier og på landbrugsskoler. Spillet er nu lukket, men var i en periode gratis tilgængeligt på dette site og blev spillet med succes på en række skoler.

Spillet var et kombineret rolle- og computerspil målrettet  undervisningen i fag som naturgeografi, biologi og samfundsfag i gymnasiet. På landmandsuddannelsen var det  især egnet til fagene bæredygtighed og samfundsfag og til tværfaglige forløb.

Spillet Fremtidens Landbrug vandt EU kommissionens pris for mest innovative formidling af landbrugspolitiske emner i 2014 - The CAP Communication Award.

En projektgruppe bestående af tidligere medarbejder i Det Økologiske Råd Ulla Skovsbøl, spiludvikler Sune Palsgaard og cand. mag. Henrik Tuxen arbejder på at gøre spillet tilgængeligt igen i en ny, forbedret version.

Læs om planerne for det nye spil her

Prisoverrækkelse CAP AWARD
Spillet Fremtidens Landbrug vandt EU kommissionens pris for mest innovative formidling af landbrugspolitiske emner i 2014 – The CAP Communication Award. Landbrugskommisær Phil Hogan med spilteamet fra Det Økologiske Råd.

Læs om The CAP Communication Award 2014