Kom til konference om Fremtidens Landbrug

Landbr_invit mailgrafik

Fredag den 6. februar 2015 bliver resultaterne af det store forskningsprojekt om Fremtidens Landbrug præsenteret på en konference på Christiansborg. Bag projektet er forskere og eksperter fra Det Økologiske Råd, Københavns Universitet og Aarhus Universitet.

Formålet med Fremtidens Landbrug er at bidrage med nye visioner og mål for landbruget i Danmark frem mod 2030 og 2050. På konferencen bliver der præsenteret en række konkrete forslag til, hvordan landbruget kan udvikle sig miljømæssigt bæredygtigt, så produktionens negative effekter på klima, natur og miljø bliver minimeret samtidig med, at behovet for produktivitet og rentabilitet bliver tilgodeset.

Målet er at inspirere landmænd, forskere, studerende, organisationer og beslutningstagere til at tage aktivt del i debatten om landbrugets rolle i fremtiden.

Direktør i Landbrug & Fødevarer, Karen Hækkerup, og formand i Forbrugerrådet, Anja Philip, er blandt oplægsholderne.

Arrangementet foregår i Landstingssalen på Christiansborg, og alle er meget velkomne til at deltage. Deltagelse er gratis, men pga. sikkerhedsprocedurer og forplejning er tilmelding nødvendig.

Tilmelding
Konferencen er fuldt booket, men du kan blive skrevet på venteliste ved kontakte os på info@ecocouncil.dk. Vi giver besked om evt. ledige pladser senest torsdag d. 5. februar kl. 12.

Program_Konference om Fremtidens Landbrug